درگیری

در حال نمایش 2 سوال (از کل 2)
  • نویسنده

سلام.
    من هفته پیش با دو نفر درگیر شدم و چون تنها بودم مجبور شدم از چاقو استفاده کنم و ۲۴ساعت بازداشت بودم.آیا میتونم ثابت کنم که من حق دفاع داشتم و آیا من باید دیه بدهم و جریمه؟ زندان هم دارد یا خیر

با سلام.اولا دفاع شرایط خاصی دارد مثل اینکه دفاع متناسب با حمله باشد و راه بهتری نیز برای دفاع نباشد و اینکه این کار برای دفاع از مال یا جان یا ناموس شما ضروری بوده است.
    ثانیا در صورتی که دادگاه عمل شما را دفاع مشروع تلقی نکند،و شما جرحی وارد کرده باشید لازم است دیه را پرداخت نمایید.
    در صورت اثبات جرم جرح عمدی با چاقو،بنا به تشخیص دادگاه ممکن است حبس نیز مورد حکم واقع شود.البته با توجه به شرایط پرونده و اوضاع و احوال واقعه و سوابق شما و اقدامات طرف مقابل ،دادگاه میتواند به جای حبس ،حکم به جزای نقدی بدهد.
    نا گفته نماند چنانچه طرف مقابل هم به شما جرحی وارد کرده،چنانچه عمل آنها نیز دفاع مشروع تلقی نشود،پرداخت دیه به شما نیز لازم است.

در حال نمایش 2 سوال (از کل 2)
  • فقط وکلای تایید شده توانایی پاسخ به سوالات کاربران را دارند.به حساب خود وارد شوید یا ثبت نام کنید.

احراز هویت

به عنوان وکیل برای اینکه شروع به فعالیت در سایت کنید نیاز است که ابتدا احراز هویت کنید.
یعنی اثبات کنید که شما وکیل دادگستری/کانون وکلا میباشید و دارای مدرک معتبر میباشید تا از مشکلاتی که در آینده ممکن است پیش بیاید جلوگیری شود.

با کلیک بر «احراز هویت» شما به صفحه احراز هویت در پروفایلتان منتقل میشوید و میتوانید فرم احراز هویت را پر کنید. فرم ارسال شده توسط تیم وکیل ناجی تایید خواهد شد و به شما نقش وکیل (تایید شده) اعطا خواهد شد و میتوانید در سایت فعالیت خود را آغاز کنید.

درخواست وکیل

درخواست وکیل به صرفه ترین راه برای پیدا کردن وکیل است!
کافیست کاملا رایگان پرونده خود را شرح/توضیح دهید، توضیحات شما به وکلا مورد تایید وکیل ناجی به نمایش درخواهد آمد و آنها با شما تماس خواهند گرفت و شما میتوانید میان وکلا بهترین و مناسب ترین شان را برای خودتان انتخاب کنید!

برای ثبت پرونده نیاز است که شما ابتدا «ثبت نام» کنید. سپس شما میتوانید از همین صفحه یا از منو، یک پرونده جدید در پروفایل خود ایجاد کنید